Μοντέρνο ξενοδοχείο | Κέντρο Θεσσαλονικης | Μοναδική τοποθεσία
2954
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2954,cookies-not-set,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

colors urban hotel

Τσιμισκή 13, 54 624, Θεσσαλονίκη

Το ξενοδοχείο COLORS Urban βρίσκεται στην οδό Τσιμισκή 13, στο κέντρο της πόλης. Το ανακαινισμένο νεοκλασικό είναι προσβάσιμο από όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς ενώ τα σημαντικότερα σημεία της πόλης βρίσκονται σε απόσταση λίγων λεπτών.

More Facts

To ξενοδοχείο COLORS βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σε απόσταση αναπνοής από το Λιμάνι, τις οδούς Μητροπόλεως, Προξένου Κορομηλά και Λ. Νίκης. Εάν είστε στη Θεσσαλονίκη για διασκέδαση δεν θα μπορούσατε να ζητήσετε καλύτερο σημείο έναρξης για τις εξορμήσεις σας στα σημαντικότερα αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης, όπως ο Λευκός Πύργος και η Ροτόντα. Για την διευκόλυνση σας δημιουργήσαμε δωρεάν οδηγούς τσέπης που θα σας συνοδεύσουν με ευκολία στα σπουδαιότερα αξιοθέατα, τις πιο hip γειτονιές και cultural περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης

Το ξενοδοχείο COLORS απέχει ελάχιστα λεπτά από στάσεις αστικών λεωφορείων. Αν έχετε φτάσει στην Θεσσαλονίκη με αεροπλάνο μπορείτε να επιβιβαστείτε στο λεωφορείο 78, την στάση του οποίου θα δείτε μόλις βγείτε από το κτίριο του αεροδρομίου. Αποβιβαστείτε στην στάση “Πλατεία Αριστοτέλους” και περπατήστε για περίπου 180 μέτρα στα αριστερά σας. Σε περίπτωση που δεν κατεβείτε στην στάση Αριστοτέλους, μην πανικοβάλλεστε, η αμέσως επόμενη στάση είναι η “Πλατεία Εμπορίου”, αποβιβαστείτε και περπατήστε για περίπου 180μέτρα στα δεξιά σας.

Νυχτερινές ώρες: Τις βραδινές ώρες, 12πμ – 5πμ, υπάρχουν κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις στον τρόπο άφιξη σας στο ξενοδοχείο COLORS. Επιβιβαστείτε στο 78Ν από το αεροδρόμιο και αποβιβαστείτε στην στάση “Αλκαζάρ” – βρίσκεστε στην οδό Εγνατία – περάστε απέναντι και ακολουθήστε την οδό Ε. Βενιζέλου μέχρι τη διασταύρωση στην οδό Τσιμισκή. Στρίψτε δεξιά και περπατήστε περίπου για 250 μέτρα μέχρι να δείτε το COLORS.

Από τον σταθμό τρένων Θεσσαλονίκης

Bγαίνοντας από τον σταθμό επιβιβαστείτε στα λεωφορεία 3 ή 12. Η διαδρομή περιλαμβάνει μια σύντομη βόλτα από τα Λαδάδικα και την πλατεία Ελευθερίας. Αποβιβαστείτε στην στάση Βενιζέλου, επί της οδού Μητροπόλεως. Προχωρήστε προς την Πλατεία Ελευθερίας, στα δεξιά σας θα βρείτε τον πεζόδρομο Ρογκότη και στο τέλος της οδού το όμορφο νεοκλασικό κτίριο που στεγάζει το ξενοδοχείο COLORS.

Νυχτερινές ώρες: Aν φτάσετε στην Θεσσαλονίκη μετά τις 00.00 τότε επιβιβαστείτε στο 78Ν και κατεβείτε στην στάση Αντιγονιδών επί της οδού Εγνατίας. Περπατήστε για περίπου 400 μέτρα αριστερά, στην δεύτερη διασταύρωση θα συναντήσετε την Ίωνος Δραγούμη, ακολουθήστε την μέχρι την διασταύρωσης της με την οδό Τσιμισκή και στρίψτε αριστερά. Το ξενοδοχείο COLORS απέχει μόλις μερικά βήματα.

Από τον σταθμό Κ.Τ.Ε.Λ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Θεσσαλονίκη

Τα λεωφορεία 78 ή 12 είναι η επιλογή σας. Αποβιβαστείτε στην στάση Βενιζέλου επί της οδού Μητροπόλεως. Περπατήστε προς την Πλατεία Ελευθερίας στα δεξιά σας. Στην διαδρομή σας θα συναντήσετε τον πανέμορφο πεζόδρομο Ρογκότη. Στο τέλος του πεζόδρομου θα δείτε το ξενοδοχείο COLORS.

Νυχτερινές ώρες: Επιλέξτε το 78Ν, αποβιβαστείτε στην στάση Αντιγονιδών επί της οδού Εγνατίας. Κατευθυνθείτε στα αριστερά για περίπου 400μέτρα, στην δεύτερη διασταύρωση θα βρεθείτε στην Ίωνος Δραγούμη, ακολουθήστε την οδό μέχρι να φτάσετε στην Τσιμισκή. Το COLORS βρίσκεται στα 200 μέτρα στα αριστερά σας.