COVID-19 - Safety first
3637
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-3637,cookies-not-set,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

H αντιμετώπιση του COVID-19 στα COLORS

Για εμάς στα COLORS Hotels, η υγεία και η ασφάλεια ήταν πάντα προτεραιότητα. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, η ασφάλεια έχει προτεραιότητα για το προσωπικό και τους επισκέπτες μας. Και παρότι η ζεστή φιλοξενία είναι αυτονόητη στα COLORS, ο COVID-19 δεν είναι ευπρόσδεκτος :p

 

Η υγιεινή και η καθαριότητα των δωματίων στα COLORS γίνονταν πάντα σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές. Επιπρόσθετα, το έμπειρο προσωπικό μας ακολουθεί όλα τα πρόσθετα πρόσφατα προληπτικά μέτρα, σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Υπουργείου Υγείας, του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

 

Το επί τόπου πρωτόκολλο υγιεινής περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

 

RECEPTION

 1. Διασφαλίζουμε ότι όλοι οι εργαζόμενοι εκπαιδεύονται επαγγελματικά σε διαδικασίες, κανονισμούς και απαιτήσεις που σχετίζονται με τον COVID-19. Η εκπαίδευση ενημερώνεται συνεχώς προκειμένου να διασφαλιστεί η τήρηση και οι πληροφορίες σχετικά με τα τελευταία πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας από τις τοπικές και διεθνείς αρχές.
 2. Εξαιρετικά γρήγορο Check-in & Check-out, καθώς και ανέπαφες συναλλαγές.
 3. Άμεση απολύμανση όλων των αντικειμένων που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια συναλλαγών με τους COLORS Ambassadors.
 4. HEALTH FIRST πιστοποιητικό από το Ελληνικό Υπουργείο Τουρισμού.
 5. Όλο το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο να εντοπίζει και να χειρίζεται τα συμπτώματα COVID-19. Έχουμε ένα λεπτομερές σχέδιο δράσης σε περίπτωση που κάποιος επισκέπτης είναι θετικός για το COVID-19.
 6. Οι COLORS Ambassadors ακολουθούν όλα τα μέτρα κοινωνικής απόστασης και διασφαλίζουν τη συμμόρφωση από όλα τα μέλη του προσωπικού καθώς και από τους επισκέπτες.
 7. Όλοι οι COLORS Ambassadors φορούν πάντα μάσκες ή προστατευτικά προσώπου. Όλα τα άλλα μέλη του προσωπικού φορούν μάσκες ανά πάσα στιγμή.
 8. Το ενημερωτικό σας υλικό σχετικά με τον COVID-19 διατίθεται στη ρεσεψιόν.
 9. Προστατευτικός εξοπλισμός για επισκέπτες, όπως γάντια μίας χρήσης, μάσκες και απολυμαντικά υγρά.
 10. Πραγματοποιείται συχνή απολύμανση όλων των επιφανειών στη reception και τους κοινόχρηστους χώρους.
 11. Παροχή αντισηπτικών συσκευών σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους.
 12. Πινακίδες δαπέδου που σηματοδοτούν την απαραίτητη απόσταση που είναι ορατή κάθε δύο (2) μέτρα.
 13. Το Check-out του δωματίου πραγματοποιείται στις 11:00 για να επιτραπεί η σωστή απολύμανση κάθε δωματίου πριν από το Check-in του επόμενου επισκέπτη.
 14. Θα θέλατε Room Service; Θα το αφήσουμε έξω από την πόρτα σας σε μια προσπάθεια να ελαχιστοποιήσουμε τους ανθρώπους που μπαίνουν και βγαίνουν από το δωμάτιό σας.
 15. Η κοινωνική απόσταση θα εφαρμοστεί σε όλους τους τομείς της ομάδας μας, συμπεριλαμβανομένων των κουζινών και των βοηθητικών χώρων του ξενοδοχείου.
 16. Το προσωπικό της υποδοχής θερμομετριέται στην έναρξη της βάρδιας.
 17. Τα κλειδιά κάρτες απολυμαίνονται από  τους υπαλλήλους Υποδοχής.

 

HOUSEKEEPING

 1. Ο χειρισμός όλων των λευκών ειδών γίνεται με τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα, πιστοποιημένα υλικά και εξοπλισμό.
 2. Όλα τα δωμάτια καθαρίζονται σχολαστικά από καλά εκπαιδευμένες καμαριέρες. Κατά τον καθαρισμό του δωματίου, το προσωπικό ακολουθεί όλα τα προληπτικά μέτρα και όλη η διαδικασία παρακολουθείται στενά από την ομάδα management μας, παρέχοντας πρόσθετη υποστήριξη όταν απαιτείται.
 3. Απολυμαίνουμε συχνά όλους τους κοινόχρηστους χώρους και τις επιφάνειες τις οποίες αγγίζουν συνήθως οι επισκέπτες: ασανσέρ, κουμπιά, λαβές, πόρτες, κιγκλιδώματα, διακόπτες φωτός κλπ. Τηρούνται αρχεία απολύμανσης.
 4. Διασφαλίζουμε ότι όλα τα μέλη του προσωπικού μας χρησιμοποιούν σωστά προστατευτικό εξοπλισμό όπως: μάσκες, παπούτσια, καθαρές στολές κ.λπ.
 5. Συχνό πλύσιμο και απολύμανση χεριών.
 6. Ενθαρρύνουμε τους επισκέπτες μας να περιορίσουν την πιθανή έκθεση αποφασίζοντας οι ίδιοι τη συχνότητα καθαρισμού του δωματίου τους.
 7. Ακολουθούμε λεπτομερές σχέδιο απολύμανσης για κάθε δωμάτιο.
 8. Αφαίρεση διακοσμητικών αντικειμένων που δεν μπορούν να απολυμανθούν συχνά, όπως μαξιλάρια καναπέ.
 9. Καθαρίζουμε και απολυμαίνουμε όλες τις υφασμάτινες επιφάνειες χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο εξοπλισμό.
 10. Απολύμανση των ντουλαπιών μετά από κάθε χρήση.
 11. Χρησιμοποιούμε καθαριστικό με υψηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ για όλες τις επιφάνειες που έχουν απολυμανθεί.
 12. Στα περισσότερα δωμάτια υπάρχουν μπαλκόνια και βεράντες, καθώς και παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή και από τοίχο σε τοίχο.

 

Η Ομάδα των COLORS μας είναι εκπαιδευμένη να χειρίζεται καταστάσεις για την ασφάλειά σας, προκειμένου να απολαύσετε τη διαμονή σας στη Θεσσαλονίκη με την αίσθηση της ασφάλειας ενώ μένετε μαζί μας.

 

ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Αντιλαμβανόμενοι την αβεβαιότητα της σημερινής κατάστασης έχουμε κάνει τη διαδικασία κράτησης και ακύρωσης ευέλικτη για τις μελλοντικές κρατήσεις σας. Σκοπεύετε να επισκεφθείτε τη Θεσσαλονίκη, αλλά φοβάστε να αναβάλλετε ή να τις ακυρώσετε; Νιώστε ασφαλής! Το τμήμα κρατήσεων μας είναι εδώ για σας προσφέροντας δωρεάν ακύρωση έως τις 9 π.μ. της ημέρας άφιξης, ανεξάρτητα από τον τρόπο κράτησης (απευθείας ή μέσω καναλιών διανομής)!

 

ΠΡΩΙΝΟ

Ξέρουμε ότι θα σας λείψει ο μοναδικός πρωινό μπουφέ στο The Garden Bar! Ωστόσο, δεδομένου ότι δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσει, λόγω των προτύπων υγείας και ασφάλειας, σας παρέχουμε το πρωινό σας σε ατομικό Breakfast Bag με τοπικές λιχουδιές από τον chef μας, για όλους τους ουρανίσκους.

 

Έχουμε συνεργασία με ιδιωτικές κλινικές, δημιουργώντας ένα στρατηγικό σχέδιο ασφάλειας που εξασφαλίζει την ταξιδιωτική εμπειρία των επισκεπτών μας με εξαιρετικά επίπεδα πρόληψης και θεραπείας COVID-19. Σε περίπτωση κρούσματος, υπάρχουν πρωτόκολλα για την αποτελεσματική αντιμετώπισή του. Η επικοινωνία θα είναι άμεση και ξεκάθαρη για τους επισκέπτες και το προσωπικό του ξενοδοχείου.

 

TA COLORS ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο stay@colorshotel.gr ή στο reservations@colors.gr

 

Ανυπομονούμε να ξαναδούμε τα χαμόγελά σας!

 

Στη διάθεσή σας,

 

H ομάδα των COLORS